Pregătirea penisului de taur în vederea folosirii lui în scopul dorit

  1. Se așază penisul de taur într-un lighean suficient de încăpător pentru a sta plat, pe un singur strat.
  2. Se acoperă cu apă clocotită, se mișcă cu cleștele de bucătărie și se lasă la opărit câteva minute, după care se scoate pentru a se răci. Atenție mare! În acest moment de opărire, se întâmplă adesea, ca penisul să se întărească brusc și să sară din lighean sau de pe aragaz, drept și rigid ca un băț. Doamne ferește să vă lovească sau să o ia la fugă prin bucătărie precum peștele viu! Nu vă speriați! Revine la normal, când se răcește.
  3. Se spintecă penisul (pe lungime, se înțelege) și se înlătură uretra, care este un tub lung și subțire. Se spală bine suprafața tăiată cu apă rece și oțet alte câteva minute.
  4. Se așază penisul într-o oală cu apă, cât să-l acopere, și se pune la fiert. Se înlătură spuma când se formează. După înlăturarea spumei se adaugă una linguriță sare, 2 – 3 foi de dafin, o linguriță de piper boabe și o ceașcă de vin alb. Se acoperă oala și se fierbe la foc domol 10 – 15 minute.
  5. După cele 15 minute, se scoate penisul și se lasă la răcit, după care se feliază în bucăți de mărimea unei îmbucături, care se folosesc în scopul dorit, tocăniță sau supă.