Rețetă bestială pentru redarea penisului, fala și puterea virilă de temut (cu testicule de cocoș)

Sheikul Suyûti ne lasă o rețetă demențială, pe care o moștenise de la sultanul Tlemcen, care o testase personal și deflorase 40 de fecioare într-o noapte.

                  Luați testiculele a trei, opt sau paisprezece cocoși. Adăugați la acestea ghimbir verde, nucșoară, nuci parfumate, esență de chilli, tubipora (coral moale), un cuișor, scorțișoară, pământ uscat de India, câteva semințe de palmier din cele cunoscute sub numele de „boabe de deșteptăciune”, o uncie de sare de Hyderabad și un sfert de uncie de șofran (7,9 g).

                  Pisați, amestecați și frământați cu miere de calitate, spumuită anterior. Puneți totul într-un borcan de sticlă. Închideți-l ermetic cu (puțină argilă de) înțelepciune.

                  Lăsați amestecul să pâlpâie 3 nopți și 3 zile lângă foc, până ce se îngroașă. Lăsați-l să se răcească. Transformați-l în biluțe de mărimea unui bob de năut și luați echivalentul unei boabe de linte, ori de câte ori vreți să faceți dragoste. Ciripelul se ridică băț și nu există altă cale de a se înmuia, decât dacă iei o sorbitură de oțet.

Abdelwahab Bouhdiba, citând pe Cheikh Jalaeddîne al-Suyûtî, Kitâb al rah`ma, in La Sexualité en Islam (Sexuality in Islam, 1975), pagina152