Băutura de dragoste a lui Tristan și a Isoldei (cu testicule de cocoș)

Veți avea nevoie de 2 l de vin vechi de Burgundia, în care trebuie să infuzați 300 g de trufe tocate fin, în timp ce luna crește.

După 3 zile întregi, gătiți 12 raci împlătoșați într-o supă condimentată cu piper, chimion, anason, cimbru, frunze de dafin, chilli roșii și un pețiol de țelină.

Lăsați totul să fiarbă 20 de minute și apoi pisați toate ingredientele preparatului pentru a obține un piure subțire.

Puneți preparatul pe baia Mariei și lăsați-l să se concentreze domol timp de 24 de ore. Strecurați-l printr-o pânză rară și puneți-l într-un castron nemetalic. Luați testiculele tocate ale unui cocoș alb în vârstă de 2 ani și marinați-le în același castron timp de 3 ore. Strecurați zeama și amestecați-o cu vinul de Burgundia. Lăsați amestecul la marinat peste noapte, într-un borcan mare de sticlă, închis perfect și sigilat cu ceară. Filtrați vinul, apoi macerați un buchet mic de flori de mătrăgună (Atropa belladonna) proaspete în el, pentru aproape 75 de minute. (Florile de mătrăgună sunt extrem de excitante).

Un pahar de lichior pentru femeia visurilor tale și un pahar de lichior pentru tine însuți și veți vedea ce n-ați văzut niciodată. Se spune că dragostea pe care Tristan i-a purtat-o Isoldei s-a datorat acestei poțiuni fermecate.

Curnonsky and André Saint-Georges, Le Table et l`amour, nouveau traité des excitants modernes, pagina 151