Rețetă probată a sănătății sexuale a bărbatului

Rețetă veche, de când lumea, (moștenită de la Ekaterina cea Mare a Rusiei, cunoscută ca excesivă iubăreață a căpeteniilor militare rusești ale vremii, ca să nu ne exprimăm altfel), demult dată uitării (rețeta, nu împărăteasa), utilă bărbaților, dar în aceeași măsură și femeilor. Leac natural, care mărește sistemul de imunitate al bărbatului; drog natural pentru sportivi; remediu care saltă energia sexuală legată de disfuncția erectilă. Doamne, nici nu vă dați seama ce secrete mari și binefăcătoare veți afla de-aici!! Veți mai trăi o viață!!

O lingură din acest leac tămăduitor, luat cu 30 de minute înainte de micul dejun, te umple de energie incredibilă timp de 24 de ore; iar noaptea lucrezi precum un pickhammer electric.

Se recomandă celor cu un stil de viață activ, sănătos.

Pentru o șarjă din această doctorie, avem nevoie de:

  • 300 g de polen (de la albine);
  • 300 g de miez de nucă;
  • 750 g de miere de albine, de foarte bună calitate;
  • 50 g de propolis;
  • 250 ml de decoct de sculătoare (Dactylorhiza maculata), din întreaga plantă, inclusiv tuberculii, recoltată în prima jumătate a lunii iunie, pe timp de noapte, când e luna plină. Ea se mai numește limba-cucului sau mâna-Maicii Domnului. Determină trezirea senzualității, amplifică erotismul, stimulează trăirile și realizarea actelor sexuale de vis. (Vă rugăm să studiați planta în amănunt, într-un tratat de specialitate!)

Cum se face?

         Propolisul se dă pe răzătoarea mare.

         Polenul, miezul de nucă, propolisul și decoctul de sculătoare se pun într-un blender și se mixează câteva minute, până se obține o pastă fluidă.

         Se răstoarnă amestecul din blender într-un castron adânc. Se adaugă mierea de albine și se amestecă cu strășnicie, până se omogenizează complet. Se păstrează la frigider, în borcan cu capac, înfiletat ermetic.

         Se mănâncă, după cum am arătat mai sus, o lingură plină cu buric, împreună cu o bucățică de pâine, puțin mai mare decât anafura primită de la preot în noaptea Învierii. Îți faci o cruce mare creștinește, și înghiți cu nădejde.

         Nu mâncați mai mult decât trebuie, pentru că va fi greu să dormiți pe burtă.

         Nu-l luați cu alcool, fie el și vin, pentru că efectul leacului se va multiplica și există riscul de a cădea în păcat, fie umblând pe la vecini sau vădane, fie în alte locuri interzise.

    Note: 1). Se mai poate folosi și numai extract de sculătoare pe bază de rachiu de tescovină (rachiu de foarte bună calitate). Se toacă în bucăți măricele planta întreagă (curățată și spălată) cu tuberculi cu tot, și se pune tocătura in recipient de sticlă cu închidere ermetică: câteva linguri de plantă tocată la litrul de rachiu. Se lasă la macerat 30 de zile. Se agită recipientul din când în când. Se bea câte un păhărel de licoare dimineața și seara.

         2). Dacă se întâmplă să nu găsiți sculătoare, atunci vă recomandăm să folosiți apă plată sau apă distilată în loc de decoct de sculătoare (aceeași cantitate). Efectul este apropiat de cel al rețetei originale. După Georgy Kavkaz, celebru gastronom rus, din Caucaz